Οικονομικοί Απολογισμοί ΕΛΠΙΔΑΣ 2014 και 1997 - 2014

Δράσεις και Στόχοι

Ένας ακόμη οικονομικός απολογισμός, αυτός του 2014, καθώς και απολογισμός δράσεων παραδίδετε στην κρίση μελών και φίλων της ΕΛΠΙΔΑ Σ και πολιτών των Γρεβενών. Σκοπός της επικοινωνίας μας είναι η ενημέρωση όσων μας εμπιστεύονται πόρους, αλλά σίγουρα μας ενδιαφέρει, ως Δ.Σ., και η κρίση όλων για να βελτιώσουμε τις δράσεις μας ώστε οι αποδόσεις μας να αποβούν προς όφελος των συμπολιτών μας που οι αντοχές τους δοκιμάζονται σκληρά. Θέλουμε επίσης να καταθέσουμε την αγωνία μας για το αύριο, καθώς η κρίση δεν άφησε την ΕΛΠΙΔΑ εκτός της επιρροής της.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2015

ΑΥΛΑΙΣ 15/2/2015

Με την παρουσία 124 μελών και φίλων του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ΕΛΠΙΔΑ και τις ευλογίες του πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών κ.κ. Σεραφείμ πραγματοποιήθηκε η κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το 2015, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις Αυλαίς.

Η Ελπίδα στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του θεολόγου

για προσκύνημα στον τάφο του Αγίου Παïσίου

Η Ελπίδα στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του θεολόγου

Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 μέλη και φίλοι του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ θα επισκεφθούμε, στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, τον τάφο του Αγίου Παïσίου στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.

Η Ελπίδα σας προσκαλεί στην παρουσίαση του λευκώματος

της Ιουλίας Δ. Αγοραστή

Η Ελπίδα σας προσκαλεί στην παρουσίαση του λευκώματος

Μετά τις δύο επιτυχημένες παρουσιάσεις του Λευκώματος της Ιουλίας Δ. Αγοράστη στη Θεσσαλονίκη, στο Τελλόγλειο ίδρυμα το 2012 και στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο το 2013, η ΕΛΠΙΔΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει στην πόλη των Γρεβενών, τη γενέτειρα της πολλαπλώς δωρήτριας της Πόλης μας, το Λεύκωμα της με τίτλο Παίζοντας καλλιτεχνικές... καθυστερήσεις.