Η Ελπίδα στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του θεολόγου

για προσκύνημα στον τάφο του Αγίου Παïσίου

Η Ελπίδα στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του θεολόγου

Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 μέλη και φίλοι του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ θα επισκεφθούμε, στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, τον τάφο του Αγίου Παïσίου στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.

Η Ελπίδα σας προσκαλεί στην παρουσίαση του λευκώματος

της Ιουλίας Δ. Αγοραστή

Η Ελπίδα σας προσκαλεί στην παρουσίαση του λευκώματος

Μετά τις δύο επιτυχημένες παρουσιάσεις του Λευκώματος της Ιουλίας Δ. Αγοράστη στη Θεσσαλονίκη, στο Τελλόγλειο ίδρυμα το 2012 και στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο το 2013, η ΕΛΠΙΔΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει στην πόλη των Γρεβενών, τη γενέτειρα της πολλαπλώς δωρήτριας της Πόλης μας, το Λεύκωμα της με τίτλο Παίζοντας καλλιτεχνικές... καθυστερήσεις.

Δεκέμβριος - Μήνας Αγάπης - Μήνας ΕΛΠΙΔΑΣ

Εκδήλωση αγάπης Χριστουγέννων για ένα παιδικό χαμόγελο

Στην ΕΛΠΙΔΑ επιθυμούμε να μοιραστούμε τη χαρά της προσφοράς, τόσο με όσους στηρίζουν το Σύλλογο μας στα δεκαοκτώ χρόνια της ζωής του, όσο και με όσους δεν έτυχε να συμπορευτούν μαζί μας στα μικρά ταξίδια αγάπης και προσφοράς, κυρίως στις Άγιες Ημέρες των Εορτών.

Προς Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαυίδ

Σεβασμιότατε,

Η εκλογή σας από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, στη θέση του Μακαριστού κυρού Σεργίου, τερμάτισε την αγωνία μας. Ο ερχομός σας στον τόπο μας δικαίωσε τις προσδοκίες μας και μας γέμισε χαρά και ελπίδα.