Εκδήλωση Κοπής Βασιλόπιτας 2017 της ΕΛΠΙΔΑΣ

Την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας, πραγματοποίησε την Κυριακή (5/2), ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ

Εκδήλωση Κοπής Βασιλόπιτας 2017 της ΕΛΠΙΔΑΣ

Από τον Σύλλογο Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών «ΕΛΠΙΔΑ» πραγματοποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ» η κοπή Βασιλόπιτας 2017, με την παρουσία 121 μελών και φίλων.

 

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2016

Την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας, πραγματοποίησε την Κυριακή (14/2), ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2016

Παρουσία του Μητροπολίτη Γρεβενών κ Δαβίδ, στην φιλόξενη αίθουσα στις Αυλές, δεκάδες μέλη της Ελπίδας , άκουσαν τον απολογισμό που έκανε η πρόεδρος Ευαγγελία Μπόγκια και διασκέδασαν υπό τους ήχους της ορχήστρας που έπαιξε δωρεάν για τα μέλη: Στέλιο Κώττα, Χρήστο Παπαδημητρίου, Σταύρο Μήτσιαλο, Τάκη Δρουδάκη και Γιώργο Φίλιο.

Οικονομικοί Απολογισμοί ΕΛΠΙΔΑΣ 2014 και 1997 - 2014

Δράσεις και Στόχοι

Ένας ακόμη οικονομικός απολογισμός, αυτός του 2014, καθώς και απολογισμός δράσεων παραδίδετε στην κρίση μελών και φίλων της ΕΛΠΙΔΑ Σ και πολιτών των Γρεβενών. Σκοπός της επικοινωνίας μας είναι η ενημέρωση όσων μας εμπιστεύονται πόρους, αλλά σίγουρα μας ενδιαφέρει, ως Δ.Σ., και η κρίση όλων για να βελτιώσουμε τις δράσεις μας ώστε οι αποδόσεις μας να αποβούν προς όφελος των συμπολιτών μας που οι αντοχές τους δοκιμάζονται σκληρά. Θέλουμε επίσης να καταθέσουμε την αγωνία μας για το αύριο, καθώς η κρίση δεν άφησε την ΕΛΠΙΔΑ εκτός της επιρροής της.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2015

ΑΥΛΑΙΣ 15/2/2015

Με την παρουσία 124 μελών και φίλων του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ΕΛΠΙΔΑ και τις ευλογίες του πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών κ.κ. Σεραφείμ πραγματοποιήθηκε η κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το 2015, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις Αυλαίς.