Η καρδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ χτυπάει στα Γρεβενά και χτυπάει ΔΥΝΑΤΑ

Και χτυπάει δυνατά γιατί εκατοντάδες Πολίτες, Σύλλογοι, Έμποροι, Επιχειρήσεις, Φορείς, Θεσμοί και κυρίως Μαθητές αφουγκράστηκαν, για άλλη μία φορά, τις ανάγκες των καιρών, αφού γεύονται και οι ίδιοι τα επακόλουθα της κρίσης.

Όλοι οι παραπάνω έδωσαν ηχηρό παρόν στο κάλεσμα της ΕΛΠΙΔΑΣ για στήριξη όσων συμπολιτών μας πορεύονται πιο δύσκολα. Κατέθεσαν από ένα κουτί γάλα μέχρι σεβαστά χρηματικά ποσά, αλλά κυρίως κατέθεσαν το περίσσευμα της ανθρωπιάς τους. Στήριξαν για άλλη μια φορά το έργο των φορέων που ασχολούνται με την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό και αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού στον τόπο μας. Η στήριξη βλέπετε δεν έρχεται από εκεί που θα έπρεπε. Ίσως γι αυτό δυνάμωσε η διάθεση για συμμετοχή στην κίνηση ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Η Ελπίδα κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2014

Η Ελπίδα κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2014

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ΕΛΠΙΔΑ σας προσκαλούμε, μέλη και φίλους, στην κορυφαία εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το 2014 την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 8.30 μ.μ. στις ΑΥΛΑΙΣ.

Xριστουγεννιάτικο BAZAAR 2013

Η ΕΛΠΙΔΑ πιστή στο ραντεβού της με το Πνεύμα των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 από ώρα 11π.μ έως 2μ.μ. στο Καφέ ΑΙΓΛΗ, θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο BAZAAR.

Xριστουγεννιάτικο BAZAAR 2013

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ΕΛΠΙΔΑ θα υποδεχθεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και θα τους προσφέρει, με μικρό αντίτιμο, δώρα φτιαγμένα με Αγάπη, από τους μαθητές του Β’ Γυμνασίου Γρεβενών, του Ε.Π.Α.Λ Γρεβενών, φίλους, μέλη του Συλλόγου καθώς και του Δ.Σ. Δώρα φτιαγμένα για τους συμπολίτες μας που προσδοκούν σε όσους έχουν περίσσευμα ευαισθησίας και υπευθυνότητας.

Η ποδηλασία αγάπης εμψυχώνει την ΕΛΠΙΔΑ

Η ποδηλασία αγάπης εμψυχώνει την ΕΛΠΙΔΑ

Από όλα τα σημεία της Ελλάδος αλλά και της Κύπρου, που και αυτή δυστυχώς δέχθηκε βαρύ πλήγμα από την οικονομική κρίση, έρχονται αισιόδοξα μηνύματα, πολιτών κυρίως, που αναλαμβάνουν να στηρίξουν όσους από τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού δοκιμάζονται σκληρά.

Η ΕΛΠΙΔΑ μας καλεί!

Η ΕΛΠΙΔΑ μας καλεί, μέλη, φίλους και πολίτες των Γρεβενών να τιμήσουμε με την παρουσία μας την παράσταση ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΖΩΗ. που παρουσιάζουν τα παιδιά των Εργατικών Κατοικιών της Πόλης μας, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 5.30 μ.μ., στο κάτω Πάρκο των Εργατικών Κατοικιών. Σκοπός της παράστασης είναι η Αλληλεγγύη προς τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ.