Η ποδηλασία αγάπης εμψυχώνει την ΕΛΠΙΔΑ

Η ποδηλασία αγάπης εμψυχώνει την ΕΛΠΙΔΑ

Από όλα τα σημεία της Ελλάδος αλλά και της Κύπρου, που και αυτή δυστυχώς δέχθηκε βαρύ πλήγμα από την οικονομική κρίση, έρχονται αισιόδοξα μηνύματα, πολιτών κυρίως, που αναλαμβάνουν να στηρίξουν όσους από τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού δοκιμάζονται σκληρά.

Η ΕΛΠΙΔΑ μας καλεί!

Η ΕΛΠΙΔΑ μας καλεί, μέλη, φίλους και πολίτες των Γρεβενών να τιμήσουμε με την παρουσία μας την παράσταση ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΖΩΗ. που παρουσιάζουν τα παιδιά των Εργατικών Κατοικιών της Πόλης μας, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 5.30 μ.μ., στο κάτω Πάρκο των Εργατικών Κατοικιών. Σκοπός της παράστασης είναι η Αλληλεγγύη προς τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Στην ΕΛΠΙΔΑ δεν ταιριάζουν τα εύκολα...

Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, σχετική με το Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Έτους 2013, μας έβαλε στον πειρασμό να διεκδικήσουμε για το Σύλλογο Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ΕΛΠΙΔΑ την ένταξη της στους επιλέξιμους Φορείς του Ν. Γρεβενών.

Εις μνήμην Δημήτριου Ρίγγου

Εις μνήμην Δημήτριου Ρίγγου

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ΕΛΠΙΔΑ ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια του αείμνηστου Δημητρίου Ρίγγου γιατί πρότεινε σε οικείους και φίλους να τιμήσουν τον εκλιπόντα στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου μας. Ευχόμαστε ολόψυχα στην οικογένεια του να αντλήσει παρηγοριά από το γεγονός ότι έζησε δίπλα στον σύζυγο και πατέρα που διαπνεόταν από αξίες και ιδανικά.

Αποστολή Ελπίδας στα Ελληνόφωνα χωριά της Αλβανίας

Στην πορεία για το Αργυρόκαστρο, διασχίζοντας τον κάμπο της Δερόπολης, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ΕΛΠΙΔΑ που ταξιδέψαμε στην Αλβανία, ξεναγηθήκαμε στο κεφαλοχώρι Δερβιτσάνη και στον Ιερό Ναό της Θεοτόκου. Στον ιερέα του Ναού παραδώσαμε τρόφιμα (ελαιόλαδο, γάλα, ζάχαρη, μακαρόνια, καφέ κλπ), είδη ένδυσης και υπόδησης για να δοθούν στο Οικοτροφείο Θηλέων της Ιεράς Μητρόπολης του Αργυροκάστρου.