Καλέσματα ΕΛΠΙΔΑΣ

Πασχαλιάτικο BAZAAR - Φορτομένο με λαμπάδες και αρωματικά φυτά

Προσφορές Αγάπης που προαναγγέλλουν την Ανάσταση του Θεανθρώπου θα κοσμούν το Πασχαλιάτικο Bazaar της ΕΛΠΙΔΑΣ που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου 2014, Κυριακή των Βαίων , στην Πλατεία Αιμιλιανού από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Η Ελπίδα απολογείται, ευχαριστεί και δεσμεύεται.

Με την κατάθεση του Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος 2013 στη Δ.Ο.Υ. Γρεβενών η ΕΛΠΙΔΑ πιστή στην επικοινωνία της με τα μέλη της, τους φίλους και τους πολίτες των Γρεβενών δημοσιεύει τον Οικονομικό Απολογισμό του 2013 καθώς και τον Οικονομικό Απολογισμό της περιόδου 1997-2013 για ενημέρωση όλων όσων ενδιαφέρονται για την πορεία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2014

Αυλαίς, 26 Ιανουαρίου 2014

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2014

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 στις ΑΥΛΑΙΣ η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ΕΛΠΙΔΑ με την παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου. Μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα επαναβεβαιώθηκε η θέση της ΕΛΠΙΔΑΣ που συγκέντρωσε πάλι περισσότερους και νέους φίλους. Οι συμμετέχοντες διασκέδασαν με μουσική συντροφιά και κυνήγι της τύχης, με τα λαχεία που εξασφάλισαν πλούσια δώρα στους τυχερούς. Δώρα που με αγάπη και ευχαρίστηση προσέφεραν 96 καταστηματάρχες τα Πόλης μας και τρείς φίλες της ΕΛΠΙΔΑΣ οι κυρίες Ιουλία Αγοράστη, Άννα Ζαγκανίκα και Μάνια Καψή.

Η καρδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ χτυπάει στα Γρεβενά και χτυπάει ΔΥΝΑΤΑ

Και χτυπάει δυνατά γιατί εκατοντάδες Πολίτες, Σύλλογοι, Έμποροι, Επιχειρήσεις, Φορείς, Θεσμοί και κυρίως Μαθητές αφουγκράστηκαν, για άλλη μία φορά, τις ανάγκες των καιρών, αφού γεύονται και οι ίδιοι τα επακόλουθα της κρίσης.

Όλοι οι παραπάνω έδωσαν ηχηρό παρόν στο κάλεσμα της ΕΛΠΙΔΑΣ για στήριξη όσων συμπολιτών μας πορεύονται πιο δύσκολα. Κατέθεσαν από ένα κουτί γάλα μέχρι σεβαστά χρηματικά ποσά, αλλά κυρίως κατέθεσαν το περίσσευμα της ανθρωπιάς τους. Στήριξαν για άλλη μια φορά το έργο των φορέων που ασχολούνται με την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό και αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού στον τόπο μας. Η στήριξη βλέπετε δεν έρχεται από εκεί που θα έπρεπε. Ίσως γι αυτό δυνάμωσε η διάθεση για συμμετοχή στην κίνηση ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Η Ελπίδα κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2014

Η Ελπίδα κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2014

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ΕΛΠΙΔΑ σας προσκαλούμε, μέλη και φίλους, στην κορυφαία εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το 2014 την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 8.30 μ.μ. στις ΑΥΛΑΙΣ.