Η ΕΛΠΙΔΑ σας προσκαλεί για ΚΑΦΕ

Η ΕΛΠΙΔΑ θυμάται τα πρώτα δειλά της βήματα στη Κοινωνία των Γρεβενών και στα καφέ της  πόλης.  Για να μας φέρει πιο κοντά μέλη και φίλους, μας καλεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 και ώρα 7 μ.μ. στο Fuit art cafe για να επαναβεβαιώσουμε την πίστη μας στις διαχρονικές αξίες της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού για να ενισχύσουμε την ευαισθησία μας απέναντι στα προβλήματα όσων λύγισαν από την κρίση.

Μετά από δέκα έξι χρόνια είναι ώρα να αναπολήσουμε την ανοδική διαδρομή της στο χώρο και στο χρόνο για να πάρουμε δύναμη ώστε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, γιατί σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά η παρουσία της ΕΛΠΙΔΑΣ είναι απαραίτητη.


Τιμή συμμετοχής: Η τιμή του καφέ σας...

Η ΕΛΠΙΔΑ στην Αδριανούπολη

Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ΕΛΠΙΔΑ διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην Αδριανούπολη στις 30 και 31 Μαρτίου 2013.

Η ΕΛΠΙΔΑ στην Αδριανούπολη

Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ΕΛΠΙΔΑ διαδρομή μας θα είναι μέσω της Εγνατίας οδού και από τις πόλεις Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, θα περάσουμε από τις Καστανιές Εύρου στην Τουρκία και στον τελικό προορισμό μας την Αδριανούπολη.

Κοπή πίτας 2013

Η κοπή της πίτας 2013 για την Ελπίδα και η «αδελφοποιηση» με τον Ελληνικο Ερυθρο Σταυρο

Κοπή πίτας 2013

Στις ΑΥΛΑΙΣ, με την παρουσία πολλών μελών και κυρίως νέων φίλων πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Εκπομπή για την ΕΛΠΙΔΑ

Η Αλογόμυγα ξεκίνησε και στο ραδιόφωνο, 1η εκπομπή για την ΕΛΠΙΔΑ

Εκπομπή για την ΕΛΠΙΔΑ

Τα παιδιά της σχολικής εφημερίδας Αλογόμυγας ξεκίνησαν την Κυριακή 16/12 ζωντανή εκπομπή που θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 14:00 από Studio 2 του Star-Fm 933