Πασχαλινές Εκδηλώσεις

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη, 24 04 2013 18:55 Αναγνώσεις: 1645

Bazaar αγάπης του Πάσχα και εκδρομή στην Παναγία Μικροκάστρου

Bazaar αγάπης του Πάσχα

Την Κυριακή των Βαίων 28 Απριλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΥ και από ώρα 11π.μ. έως 2μ.μ. το καθιερωμένο πλέον ΒΑΖΑΑΡ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.

Τα αρωματικά φυτά και τα φαναράκια της Ανάστασης του Κυρίου καθώς και τα δεκάδες δώρα προσφορά των φίλων της ΕΛΠΙΔΑΣ, καταστημάτων των Γρεβενών και κυρίως τα εκλεκτά δημιουργήματα των μαθητών και καθηγητών των Σχολικών Μονάδων της Πόλης θα ικανοποιήσουν όσους επισκεφθούν το χώρο. Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα γίνει στο φιλόξενο ΚΑΦΕ ΑΙΓΛΗ.

Εκδρομή στην Παναγία Μικροκάστρου για το Τροπάριο της Κασσιανής

Τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2013,όπως επί πολλά χρόνια, μέλη και φίλοι της ΕΛΠΙΔΑΣ θα παρακολουθήσουμε την Ακολουθία και το Τροπάριο της Κασσιανής στην Ιερά Μονή της Παναγίας Μικροκάστρου. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να το δηλώσουν μέχρι τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2013 στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ευαγγελία Μπόγκια (τηλ.6974314140) και Νίκη Γκαμπράνη (τηλ.6976373860).

Τιμή συμμετοχής 10 ευρό. Ώρα αναχώρησης 6.30 μ.μ. από την Πλατεία Ωρολογίου
Με τα έσοδα των εκδηλώσεων θα ενισχυθούν οι συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν την κρίση περισσότερο από εμάς. Έτσι θα βιώσουμε όλοι την Ανάσταση του Κυρίου μας.
Δεν δικαιούμαστε να παρακολουθούμε από μακριά όσα συμβαίνουν γύρω μας, αφού με ελάχιστο κόστος μπορούμε να προσφέρουμε πολύ χαρά και κυρίως χαμόγελο στα παιδιά.
Οσοι περισσότεροι συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις τόσο περισσότερο θα αγγίξουμε το στόχο της ΕΛΠΙΔΑΣ, που δεν είναι άλλος από την αξιοπρεπή διαβίωση όλων των πολιτών