Καλέσματα ΕΛΠΙΔΑΣ

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο, 12 04 2014 13:09 Αναγνώσεις: 1705

Πασχαλιάτικο BAZAAR - Φορτομένο με λαμπάδες και αρωματικά φυτά

Προσφορές Αγάπης που προαναγγέλλουν την Ανάσταση του Θεανθρώπου θα κοσμούν το Πασχαλιάτικο Bazaar της ΕΛΠΙΔΑΣ που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου 2014, Κυριακή των Βαίων , στην Πλατεία Αιμιλιανού από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Χειροτεχνίες δουλεμένες με μεράκι, φαντασία και αγάπη από τους μαθητές του Β’ Γυμνασίου Γρεβενών, που μάλλον καθιέρωσαν το μάθημα της Ελπίδας. Πλουμιστές πολύχρωμες λαμπάδες  από τις κυρίες Χαρούλα, Ρίτα, Βάσω, Σούλα, Λίτσα, Βαγγελιώ και Νίκη, της Δημιουργικής Καλλιτεχνικής Συντροφιάς, που φιλοδοξεί να κατακτήσει όσο το δυνατόν περισσότερες τέχνες. Αρωματικά φυτά και πασχαλιάτικα δώρα από την ΕΛΠΙΔΑ θα μας περιμένουν να τα τιμήσουμε με την προτίμηση μας για να στολίσουμε τις άγιες Ημέρες του Πάσχα.
Είμαστε καλεσμένοι όλοι, μέλη φίλοι και πολίτες των Γρεβενών, για να ανταλλάξουμε ελάχιστα χρήματα με την ικανοποίηση της προσφοράς. Όλοι δικαιούμαστε να βιώσουμε την Ανάσταση του Κυρίου και περισσότερο από όλους, όσοι βιώνουν, λόγω της κρίσης, καθημερινά το μαρτύριο της.