Η ποδηλασία αγάπης εμψυχώνει την ΕΛΠΙΔΑ

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο, 07 09 2013 11:53 Αναγνώσεις: 1622

Η ποδηλασία αγάπης εμψυχώνει την ΕΛΠΙΔΑ

Από όλα τα σημεία της Ελλάδος αλλά και της Κύπρου, που και αυτή δυστυχώς δέχθηκε βαρύ πλήγμα από την οικονομική κρίση, έρχονται αισιόδοξα μηνύματα, πολιτών κυρίως, που αναλαμβάνουν να στηρίξουν όσους από τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού δοκιμάζονται σκληρά.

Φωτεινό παράδειγμα οι τρείς φίλοι ποδηλάτες από την Κύπρο, Ανδρέας Ονησιφόρου, Γιώργος Δημητρίου και Ανδρέας Σκουτελάς που μετουσιώνουν τη διάθεση τους για προσφορά σε Ποδηλασία Αγάπης που θα ενώσει την Κύπρο με δεκάδες πόλεις και χωριά της Ελλάδος και μεταξύ αυτών και τα Γρεβενά. Οι τρείς φίλοι δεν διστάζουν να διανύσουν 3.848 χιλιόμετρα για να προσφέρουν τρόφιμα και οικιακά και σχολικά είδη στους πολίτες της Ελλάδος και της Κύπρου που αναίτια βρέθηκαν θύματα της κρίσης.
Η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών αγκαλιάζει την προσπάθεια των φίλων Κύπριων ποδηλατών και επέλεξε το Σύλλογο Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ΕΛΠΙΔΑ και το Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για να προωθήσουν τα τρόφιμα που θα προσφέρουν οι πολίτες των Γρεβενών και για να στηρίξουν το σκοπό και να δικαιώσουν τους τολμηρούς ποδηλάτες. Θεωρούμε δε την ενίσχυση του Συλλόγου μας τη συγκεκριμένη στιγμή ευχής έργον και επιβράβευση γιατί τόλμησε να πραγματοποιήσει ,για πρώτη φορά από την ίδρυση του και τρίτη εκδήλωση Αγάπης το Δεκαπενταύγουστο στηρίζοντας με τρόφιμα 45 οικογένειες.
Για την επιλογή του Συλλόγου μας ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπερειάρχη Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη και καλούμε τους πολίτες των Γρεβενών που έχουν τη δυνατότητα προσφοράς να εμψυχώσουν τους ποδηλάτες για να συνεχίσουν το μακρύ τους δρόμο της Αγάπης.