Η Ελπίδα ευχαριστεί και συγχαίρει τον Πρωτέα

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο, 22 06 2013 18:25 Αναγνώσεις: 1443

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2013 και ώρα 6 μ.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο Γρεβενών διεξήχθη από τον Φιλαθλητικό Όμιλο Γρεβενών ΠΡΩΤΕΑΣ και τον ARIES TRIKALA B.C. Φιλικός Φιλανθρωπικός Αγώνας ΜΠΑΣΚΕΤ υπέρ της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Τα έσοδα που προήλθαν από την προπώληση την εισιτηρίων του 1 και ανήλθαν στο ποσόν των 1.311 κατέθεσε ο ΠΡΩΤΕΑΣ στο Ταμείο του Συλλόγου μας, για ενίσχυση του έργου της ΕΛΠΙΔΑΣ. Επίσης μεταξύ των τιμωμένων αθλητικών παραγόντων ο ΠΡΩΤΕΑΣ τίμησε και το Σύλλογο μας στο πρόσωπο της Προέδρου κ. Ευαγγελίας Μπόγκια.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ΕΛΠΙΔΑ εκφράζουμε ευχαριστίες από καρδιάς στον Πρόεδρο του ΠΡΩΤΕΑ Μπάμπη Πενλίδη, στο Διοικητικό Συμβούλιο στα στελέχη και στους παίχτες του ομίλου καθώς και στους προσκεκλημένους του BASKETBALL CLUB TRIKALA για την ευγενική τους χειρονομία.

Συγχαίρουμε δε θερμά τον Όμιλο, που μας κάνει περήφανους εκτός Γρεβενών, για το πολύ σημαντικό έργο του, στον τομέα του Αθλητισμού και του Πολιτισμού, γιατί κλείνει στην αγκαλιά του εκατοντάδες παιδιά, στα οποία μεταλαμπαδεύει αξίες και ιδανικά σε δύσκολους καιρούς. Σήμερα που δοκιμάζονται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και η τιμή μας θα πρέπει να καταθέσουμε τα αποθέματα της ψυχής μας για να τις παραδώσουμε στους νεότερος όπως έχουμε χρέος.