Δεκέμβριος - Μήνας Αγάπης - Μήνας ΕΛΠΙΔΑΣ

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη, 04 12 2014 15:40 Αναγνώσεις: 1597

Εκδήλωση αγάπης Χριστουγέννων για ένα παιδικό χαμόγελο

Στην ΕΛΠΙΔΑ επιθυμούμε να μοιραστούμε τη χαρά της προσφοράς, τόσο με όσους στηρίζουν το Σύλλογο μας στα δεκαοκτώ χρόνια της ζωής του, όσο και με όσους δεν έτυχε να συμπορευτούν μαζί μας στα μικρά ταξίδια αγάπης και προσφοράς, κυρίως στις Άγιες Ημέρες των Εορτών.

Η εκδήλωση Αγάπης των Χριστουγέννων μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε χαμόγελο στα παιδιά που ταλαιπωρούνται, αν και δεν έχουν ίχνος ευθύνης για τη ζοφερή κατάσταση που βιώνουμε, και συμπαράσταση στους μεγάλους που πορεύονται δύσκολα χωρίς να το επιλέξουν. Ως υπεύθυνοι και ευαίσθητοι πολίτες έχουμε χρέος να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην αξιοπρεπή διαβίωση όλων των συμπολιτών μας που δεν έχουν πόρους από πουθενά.

Ας δώσουμε, όσοι μπορούμε και μπορούμε πολλοί, τη δυνατότητα στην ΕΛΠΙΔΑ να επισκεφθεί όλα τα σπίτια των Γρεβενών που την περιμένουν. Και την περιμένουν πολλά. Το κόστος ελάχιστο, ένα κουτί γάλα, ένα πακέτο μακαρόνια, ένα κιλό ζάχαρη.

Στα καλάθια της ΕΛΠΙΔΑΣ στα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ των Γρεβενών, μπορείτε να ανταλλάξετε τρόφιμα αξίας έστω και 1 με ένα παιδικό χαμόγελο. Αξίζει να γευτείτε τη χαρά της προσφοράς. Δοκιμάστε το.