Η ΕΛΠΙΔΑ στην Αδριανούπολη

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα, 11 03 2013 12:54 Αναγνώσεις: 1967

Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ΕΛΠΙΔΑ διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην Αδριανούπολη στις 30 και 31 Μαρτίου 2013.

Η ΕΛΠΙΔΑ στην Αδριανούπολη

Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ΕΛΠΙΔΑ διαδρομή μας θα είναι μέσω της Εγνατίας οδού και από τις πόλεις Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, θα περάσουμε από τις Καστανιές Εύρου στην Τουρκία και στον τελικό προορισμό μας την Αδριανούπολη.

Την πόλη που διατέλεσε πρωτεύουσα του Οθωμανικού κράτους πριν την Κωνσταντινούπολη. Εκεί θα επισκεφθούμε τις Ελληνικές συνοικίες Ιλντιρίμ, Κιίκ, Κιρασχανέ και το Τέμενος Selimiye. Προαιρετικό δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα δίπλα στον Εύρο ποταμό. Θα διανυκτερεύσουμε σε Ξενοδοχείο 3 ΑΣΤ. Την Κυριακή, θα επισκεφθούμε τον Βουλγάρικο Ορθόδοξο Ναό του Αγίου Γεωργίου και το Κάστρο της πόλης που κτίστηκε από τον βασιλιά Αδριανό την εποχή της Ρωμαικής Αυτοκρατορίας. Θα ακολουθήσει ελεύθερος χρόνος και μετά θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.

Η τιμή συμμετοχής είναι 75 Εuro και περιλαμβάνει μεταφορά, διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια, πρωινό, ξεναγό και αρχηγό του γραφείου.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 6.00 το πρωί του Σαββάτου από την πλατεία Ωρολογίου.

Απαιτείται διαβατήριο ή ταυτότητα με Λατινικούς χαρακτήρες.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2462023290 και 6974314140
Ευαγγελία Μπόγκια